Client Services manager

Solliciteer nu

Client Services manager

Gezocht: Accountfluisteraar, gedachtenlezer van opdrachtgevers, a.k.a. Client Services Manager. Iemand die de opleiding ‘hogere accountkunde’ met een 10 heeft afgerond, richting geeft en ook de lastige gesprekken niet uit de weg gaat.

Full-time · Zeedijk 19, Utrecht

De essentie

 1. Wie? Een Client Services Manager met 2 - 5 jaar ervaring bij een digitaal bureau.

 2. Wat? Samen met getalenteerde teams vooruitstrevend werk maken voor (inter)nationale opdrachtgevers zoals Rabobank, KLM, Jumbo, bol, Rituals, Bavaria Global en het Spoorwegmuseum. Van new business tot het optimaliseren van bestaande relaties.

 3. Waar? Waar? Kaliber is een digitaal bureau met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. Je werkt samen in totaal met zo’n 60 collega’s.

 4. Waarom? Omdat je ervan houdt om klantvraagstukken te doorgronden en op te lossen, samen met ervaren collega’s van wie je kan leren.

Word jij onze nieuwe collega?

We zoeken een Client Services Manager die razend nieuwsgierig is naar klantvraagstukken en deze met het team oplost. Jij houdt van richtinggevende strategiesessies, schuwt moeilijke gesprekken niet en bent een vrolijke relatiemanager. Je leert graag van ervaren collega’s en werkt met plezier voor A-merken zoals Rabobank, KLM, Jumbo, Bol en Rituals. Van new business gaat je hart sneller kloppen, maar je vindt het ook mooi om onze huidige klanten verder te brengen.

Begroten, plannen of teams aansturen? Jij kunt het allemaal en doet het fluitend, liefst met een dansje erbij. Onze klanten meenemen in wat er speelt voordat ze het zelf weten? Jij hebt allang gebeld. Wij hebben meer dan 30 platformen in de lucht voor onze opdrachtgevers en daar hebben we al onze aandacht voor nodig. Jouw vooruitziende blik zorgt voor nog betere resultaten.

We werken o.a. voor Rabobank, KLM, Jumbo, Bol, Rituals, Alliander, Het Nederlands Veteraneninstituut, Bavaria Global, Rodenbach, La Trappe, Swinckels, Spoorwegmuseum en ICM. Een diverse groep opdrachtgevers die met uiteenlopende vraagstukken bij ons komen. Samen met een team van strategen, creatieven, developers en online marketeers werken we aan de beste oplossingen. Van merkstrategie tot campagne en van content tot aan interactieve installaties. 

Binnen het team van Client Services Manager ga jij vooral aan de slag met de digitale producten en platforms. Je werkt hierbij nauw samen met de verschillende producers van Kaliber.

Afwisselend werk: zelf duik je ook de projecten in, en denkt na over uitdagende oplossingen voor opdrachtgevers als Rituals, Jumbo, bol.com en Nijntje Museum.

Dit is ons team:

Martin Stiemer

Business Director én Mokum bewoner 🌷

Luke Murphy

Client Services Manager én 80's powerballadlover 🎸

Gert-Jan Noordanus

Client Services Manager én Analoog
en digitaal gamer 🎮

Dit vragen wij van jou

 • Ervaring: liefst 2 - 5 jaar, maar vooral veel gretigheid om je op onze mooie accounts te storten.

 • Commerciële empathie: je herkent en benut nieuwe kansen en opdrachten.

 • Technische kennis: inzicht in technische (on)mogelijkheden.

 • Klantgericht: je bent graag bij opdrachtgevers over de vloer om samen vooruit te kijken.

 • Collegiaal: je bent teamspeler met aanvoerdersband. Je inspireert en enthousiasmeert collega's om het beste werk te maken.

 • Betrokkenheid: je kent elk detail van je accounts en bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

 • Communicatie: je communiceert helder in het Nederlands en Engels, met opdrachtgevers en andere partners.

 • Nieuwsgierigheid: je bent een spons voor kennis vanuit andere disciplines.

Dit krijg je daarvoor terug

 1. Bij Kaliber belonen we transparant en eerlijk, waar je terechtkomt in ons salarishuis hangt af van je ervaring en kennisniveau. 

 2. Ook bieden we natuurlijk pensioenopbouw.

 3. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen in ruil voor 40 uur werk en ben je elk jaar vrij op 5 mei.

 4. Naast persoonlijke begeleiding van collega’s zijn er tal van groeimogelijkheden binnen Kaliber. Je krijgt de kans om door te leren en je verder te ontwikkelen. Er is bovendien veel ruimte om events, meet-ups en trainingen bij te wonen.

 5. Hybride werken is mogelijk. We hebben ook een heel fijn kantoor op een fantastische locatie: de pas gerenoveerde broodjesfabriek 'De Lubro'. Daar voeden graag onze ontdekkingsdrift, dus vind je in ons clubhuis werkbanken, 3D-printers, drones, een interactieve buddha en een slimme bierkoelkast.

 6. Uiteraard vergoeden we ook je reiskosten, maar het is natuurlijk wel zo leuk en handig als je uit Utrecht en omgeving komt.

 7. Het leukst zijn je collega’s! Allemaal net zo gedreven als jij om jaloersmakend werk te maken. We starten gezamenlijk de week, in de middag wandelen we een rondje en op vrijdagen nemen we met z’n allen de week door onder het genot van een drankje. 

Werk van Kaliber

Voor ons is waarde creëren voor de opdrachtgevers het allerbelangrijkst. Alles draait om het oplossen van de vraagstukken die ze bij ons neerleggen. Af en toe winnen we een award met de oplossingen die we bedenken, maar dat vinden we niet het belangrijkste. Het is het werk zelf dat telt. 

Naast de campagnes en platforms die we bedenken en creëren, zoeken we ook de grenzen op met projecten die niet altijd binnen de kaders van het verwachte afspelen: 

De procedure

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan bij ons? Reageer dan met een korte motivatie en je Linkedin profiel. Als we enthousiast zijn, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen wij alles over Kaliber en horen we graag meer over jou. Als het klikt, dan gaan we bij een tweede gesprek echt de diepte in. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Maris Jacobs.

Klaar om te solliciteren?

Please note: due to the nature of our work, only people who have professional working proficiency in Dutch can apply for this job.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Snap-a-tron ULTRA2000

AI voorbij de grenzen van je scherm met de photobooth.

Inspiratie-presentaties

Sharing = caring.

Pratende vis

Deze vis vertelt je alles wat je wilt weten.

Lekker gewerkt!

Wie wint deze week de felbegeerde trofee?

Connected clubhuis

In ons clubhuis is altijd iets om tegen te praten. Hey Google!

Souvenirkastje

Wat je ook met jouw  25 vakantiedagen doet, neem een souvenir mee.

WeekON... WeekOFF

We starten de week gezamenlijk en sluiten hem ook zo weer af.

Doe het zelf

3D printer, solderen en zagen. We creëren alles wat we willen.

Freaky friday

Regelmatige hackathon om te experimenteren.

Buddha knows best

Interactieve buddha's communiceren profetisch met je.